Geräte und Zubehör
Flan van asperges met zeetong
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
31.8 g
Kalorien
1360 kJ /
325 kcal
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min