Geräte und Zubehör
Flan van asperges met zeetong
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
31.8 g
Kalorien
1360 kJ /
325 kcal
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min