Geräte und Zubehör
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
216.8 mg
Protein
79.7 g
Kalorien
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Fett
59.7 g
Ballaststoff
6.8 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaisesaus
15 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Salmorejo
Keine Bewertungen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Confituur van ananas en gember
40 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen