Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (optional)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
oder 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Kohlenhydrate
- 70 g
- Fett
- 43 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Etli ve Biralı Turta
1h 40min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Etli Türlü
1h 20 min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min