Geräte und Zubehör
Sea Vegetable Stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
5 portions
Zutaten
-
circular kelp head (optional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1 g
Kalorien
414 kJ /
99 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Mock Fin Soup
35 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 25 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 godz. 10 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Rice Wine Chicken
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min