Geräte und Zubehör
Rogge flatbreads
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 stuks
Zutaten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optional) volgens smaak½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
9 g
Kalorien
1738 kJ /
415 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
4.8 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroenslush
10 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Bessencurd
20 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Aardappel flatbread
12 Std.
Chocoladeroomijs
12 Std.
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min