
Geräte und Zubehör
XO sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Nährwerte pro 1 Total recipe
Kalorien
587.4 kcal /
2466.9 kJ
Protein
56.7 g
Fett
224.6 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Ballaststoff
13.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Asian Essentials
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland