Geräte und Zubehör
Caldeirada (Fish Stew)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31 g
Kalorien
1486 kJ /
356 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Portuguese Classics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min