Geräte und Zubehör
Caldeirada (Fish Stew)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31 g
Kalorien
1486 kJ /
356 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Portuguese Classics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Seafood Risotto
40 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Fish Stew
45 Min
Calamares a la Americana
50 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min