Geräte und Zubehör
Caldeirada (Fish Stew)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31 g
Kalorien
1486 kJ /
356 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Portuguese Classics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Keine Bewertungen
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Lamb Stew
50 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Fish Stew
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.