Geräte und Zubehör
Vegetable Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
650 g
Zutaten
-
Parmesan cheese (optional) cut in pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (optional)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 650 g
Natrium
46898.6 mg
Protein
12.3 g
Kalorien
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Fett
17.1 g
Ballaststoff
26.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
71.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Beetroot salad
10 Min
Plain Yoghurt in Varoma
12 Std.
Chicken stock paste
45 Min
Strawberry jam
1 Std. 5 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Tomato sauce
40 Min
Tomato ketchup
1 Std. 15 Min
Turmeric and Onion Bread
2 Std. 45 Min
Sandwich bread
3 Std.
Yoghurt Bread
2 Std.