Geräte und Zubehör
Curried green beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
water plus an extra 1 tablespoon620 g
-
green beans trimmed and cut into small pieces (5 mm)500 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
curry powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
apple cider vinegar150 g
-
white sugar80 - 100 g
-
salt1 tsp
-
cornflour1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
379 mg
Protein
2.4 g
Kalorien
625.6 kJ /
149 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetable stock paste
30 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Colcannon
40 Min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Red onion relish
50 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min