Geräte und Zubehör
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
55.9 mg
Protein
2.4 g
Kalorien
440.9 kJ /
105.4 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Keine Bewertungen
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 Min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 Min
ABC butter
30 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 Std. 50 Min
Kewpie mayonnaise
10 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min