Geräte und Zubehör
Chocolade en banaan charlotte
Zubereitung 35 Min
Gesamt 24 Std.
4 porties
Zutaten
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
12 g
Kalorien
4029 kJ /
961 kcal
Fett
41 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
120 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gek op chocolade
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Mini panettone
Keine Bewertungen
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min