Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g koçbaşı nohut (bk. Öneriler), 1 gece önceden suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 1200 - 1250 g su
- 20 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 1 adet yeşil acı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 g taze zencefil, dilimlenmiş (1-2 mm)
- ¼ tk kimyon
- ¼ tk toz kişniş
- ¼ tk toz zerdeçal
- ⅛ tk toz acı biber
- ¼ tk garam masala baharat karışımı
- 1 ¼ tk tuz
- 30 g limon suyu
- 2 - 3 dal kişniş yaprağı, süslemek için
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Kohlenhydrate
- 27.8 g
- Fett
- 19 g
- Ballaststoff
- 15 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ratatuy
40 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Ispanak Başı
40 Min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Kuru Fasulye
10 godz.
Sucuklu Kuru Fasulye
10 godz.