Kompatible Versionen
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Soup and Crispy Flatbread
- 100 g blanched almonds
- 1 garlic clove
- 2 onions (approx. 200 g), quartered
- 1 cauliflower (approx. 500 g), cut in florets, stem cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 600 g almond milk
- 300 g water
- 2 wheat flour tortillas, vegan, cut in strips (3 cm)
- 40 g flaked almonds
- 2 tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ lemon, unwaxed, finely grated zest and 15 g juice
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
Herb Oil
- 1 bunch fresh mixed herbs (e.g. flat-leaf parsley, basil, oregano), leaves only, (approx. 15 g)
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1568 kJ / 374 kcal
- Protein
- 10 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 27 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spinach and Parmesan Soup
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Watercress and Oat Soup
35min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Celeriac and Apple Soup
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min