Geräte und Zubehör
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
Caviar Cream Cheese
-
gelatine leaves2
-
water for soaking
-
white wine50 g
-
cream cheese300 g
-
caviar15 g
-
fresh chives finely sliced½ bunch
Salad and Assembly
-
white bread8 slices
-
olive oil20 g
-
cider vinegar10 g
-
orange juice10 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
red radishes sliced (5 mm)150 g
-
garden cress20 g
-
caviar10 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16 g
Kalorien
1918 kJ /
459 kcal
Fett
30 g
Ballaststoff
2.6 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Easter Menu
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Plum and Blackberry Smoothie
5 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 Std.
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 Std. 45 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Piped Raspberry Mousse
1 Std.
Cleansing Fruit Smoothie
5 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Amaretto Sour
10 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min