Geräte und Zubehör
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Lamb Loin Roll
-
olive oil30 g
-
Dijon mustard10 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
lamb loins, boneless (approx. 120 g each)4
-
water500 g
-
sweet potatoes diced (3 cm)500 g
-
black salsify peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)500 g
-
white sandwich bread (approx. 200 g)4 slices
Sauce and Finalisation
-
unsalted butter soft40 g
-
plain flour40 g
-
cream50 g
-
milk50 g
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
-
fresh thyme (optional) for garnishing2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Protein
34 g
Kalorien
3682 kJ /
879 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
29 g
Kohlenhydrate
72 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Easter Menu
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Welsh 'Rabbits'
20 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 Min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 Min
Blueberry Cheesecake
5 Std.
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 Std. 30 Min