Geräte und Zubehör
Greek Chicken with Orzo and Feta
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
6 portions
Zutaten
-
chicken thighs, skin on, bone in patted dry800 g
-
garlic powder5 g
-
onion powder5 g
-
sweet paprika5 g
-
hot paprika5 g
-
light brown sugar10 g
-
ground black pepper3 g
-
fine sea salt10 g
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
olive oil40 g
-
garlic cloves halved3
-
onions quartered150 g
-
water700 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade30 g
-
orzo250 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
pitted black olives50 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing5 sprigs
-
lemons cut in wedges, for garnishing1 - 2
-
feta cheese crumbled100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1 mg
Protein
32 g
Kalorien
2601 kJ /
621.7 kcal
Fett
34.5 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Kohlenhydrate
46.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keeping It Cosy
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Prawn Saganaki
35 min.
Family Chicken Galette
1h 55 min.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min.
Moroccan Chicken and Couscous
45 min.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30 min.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min.