Geräte und Zubehör
Rustic bread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
35 slices
Zutaten
-
wheat grains600 g
-
water400 g
-
3 tsp dried instant yeast, (12 g)fresh yeast30 g
-
buttermilk120 g
-
bread flour plus extra for dusting150 g
-
salt2 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
diastatic malt powder (optional)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
3 g
Kalorien
291 kJ /
70 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Basic bread dough
5 Min
Strawberry ice cream bars
12 Std. 15 Min
Almond and Matcha Cake
1 Std. 10 Min
Lemon cake
2 Std.
Apple strudel
1 Std. 45 Min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Caramel toffees
2 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min