Geräte und Zubehör
Salted caramel ice cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted caramel sauce
-
brown sugarwhite sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla bean seeds scraped½
-
full cream milk600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
321.9 mg
Protein
5.7 g
Kalorien
1770.5 kJ /
421.5 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
16.5 g
Kohlenhydrate
40.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 Std. 10 Min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 Std. 30 Min
Chocolate fondants
30 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Poached eggs with hollandaise
40 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Caramel toffees
2 Std.
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Hedgehog honeycomb slice
2 Std. 35 Min