Geräte und Zubehör
Lemon meringue tarts
Zubereitung 30 Min
Gesamt 25 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
146.7 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Kohlenhydrate
59.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good Food Mark LaBrooy
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Ginger fluff
50 Min
Traditional Christmas cake
3 Std. 15 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Meringues
5 Std.
Lemonade scones
25 Min