Geräte und Zubehör
Lemon meringue tarts
Zubereitung 30 Min
Gesamt 25 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
146.7 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Kohlenhydrate
59.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good Food Mark LaBrooy
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Meringues
5 Std.
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Profiteroles
2 Std.
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Whipped cream
15 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min