Geräte und Zubehör
Black Bean Quesadillas with Guacamole
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
avocados (approx. 250 g), cut in pieces2
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
fresh tomato salsa150 g
-
flour tortillas (see tip)4
-
vegetable oil for drizzling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1346.5 mg
Protein
19 g
Kalorien
2023.1 kJ /
483.5 kcal
Fett
26.2 g
Ballaststoff
10.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min