
Geräte und Zubehör
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
dried Chinese egg noodles medium (3 nests)140 - 150 g
-
boiling water1200 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (1 cm)300 g
-
cucumber (approx. 320 g), cut in batons (5 mm x 4 cm)1
-
garlic cloves2
-
light brown sugar2 tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
peanut butter crunchy or smooth as desired (see tip)200 g
-
light soy sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
577 kcal /
2406 kJ
Protein
40 g
Fett
33 g
Kohlenhydrate
27 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
820 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Meals in Minutes
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland