Warm Chicken Peanut Noodle Salad
TM6 TM5

Warm Chicken Peanut Noodle Salad

3.9 (128 Bewertungen)

Zutaten

  • 140 - 150 g dried Chinese egg noodles, medium (3 nests)
  • 1200 g boiling water
  • 300 g chicken breast fillets, skinless, diced (1 cm)
    oder chicken thigh meat, skinless, boneless, diced (1 cm)
  • 1 cucumber (approx. 320 g), cut in batons (5 mm x 4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp light brown sugar
  • 1 tsp dried chilli flakes (optional)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 200 g peanut butter, crunchy or smooth as desired (see tip)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g sesame oil
  • 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2406 kJ / 577 kcal
Protein
40 g
Kohlenhydrate
27 g
Fett
33 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
820 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte