Kompatible Versionen
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 38 g
- Kohlenhydrate
- 61 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken Chia Burgers
1h 10min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Shepherd's Pie
1h 40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
1h 45min
Tuna Fishcakes
1h 15 min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Salmon Fishcakes
1h 50 min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1h 40min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min