Geräte und Zubehör
Asperges en prosciutto cannoli
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
3.7 g
Kalorien
610 kJ /
146 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoff
0.7 g
Kohlenhydrate
8.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Slagroom
10 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min