Geräte und Zubehör
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Kalorien
1230 kJ /
294 kcal
Protein
36 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Slagroom
10 Min
Amandelverslaving
1 Std.
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.