Geräte und Zubehör
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Kalorien
1230 kJ /
294 kcal
Protein
36 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Gehakte uien
5 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min