Geräte und Zubehör
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
234.6 mg
Protein
8.7 g
Kalorien
1452 kJ /
347 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoff
7.9 g
Gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Snel vruchtenijs
10 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min