Geräte und Zubehör
Teriyaki chicken thighs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1086.7 mg
Protein
30.3 g
Kalorien
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Fett
46.2 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
15.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Thai beef salad
1h 15min
Kung Pao chicken
1h 30min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hoisin pork bowl
45min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Ginger sesame oil chicken
25min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min