
Geräte und Zubehör
Teriyaki chicken thighs
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
598.5 kcal /
2513.7 kJ
Protein
30.3 g
Fett
46.2 g
Kohlenhydrate
15.6 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Natrium
1086.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland