Geräte und Zubehör
Ham and Mustard Toasts
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
40 pieces
Zutaten
Ham and Mustard Topping
-
raw ham hock, boneless (see tip)600 - 700 g
-
water1300 g
-
bay leaf1
-
black peppercorns6
-
cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
wholegrain mustard2 Tbsp
-
mayonnaise or to taste3 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Melba Toasts
-
white bread5 slices
-
caperberries drained, halved or quartered if large, stalks removed300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
376 mg
Protein
3 g
Kalorien
185 kJ /
44 kcal
Fett
3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 Std.
Christmas Cake
517 Std. 45 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 Std.
Caramelised White Chocolate Bark
18 Std.
White Chocolate and Strawberry Rocky Road
3 Std.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 Std.
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Honey Parmesan Parsnips
50 Min