Geräte und Zubehör
Kimchi Risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots halved4 oz
-
ginger cut into pieces½ oz
-
lemongrass, fresh thinly sliced in rounds½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
kimchi6 oz
-
risotto rice11 oz
-
vegetable stock27 oz
-
English cucumber halfmoon slices, cut on the bias4 oz
-
dried kimchi flakes to garnish
-
green onion sliced on the bias, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
530 mg
Protein
7 g
Kalorien
1674 kJ /
400 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Time
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Vegetarian Japchae
45min
Pumpkin Chili
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Longevity Noodles
40min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Mushroom Taco Filling
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Tofu Ramen Bowl
55min
Ramen Noodle Soup
40min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min