
Geräte und Zubehör
Salted Fish Pork Belly
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
754 kcal /
3153 kJ
Protein
15 g
Fett
72 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Natrium
825 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

High Temp. Asian Cooking
12 Rezepte
International
International