Geräte und Zubehör
Long Bean Rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
pork belly, skinless cut in slices300 g
-
salt1 ½ tsp
-
dark sesame oil½ tsp
-
white pepper powder2 pinch
-
dried shrimp rinsed50 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, stems removed and cut in slices6
-
garlic cloves3
-
carrots cut in small chunks30 g
-
long beans cut in 5 cm length300 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
oyster sauce10 g
-
water450 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
16 mg
Protein
17 g
Kalorien
3474 kJ /
831 kcal
Fett
49 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
80 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One-Pot Rice Meals
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Mustard Green Rice
35 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Yam Rice
45 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Summer seafood soup
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.