Geräte und Zubehör
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
water1900 g
-
waxed duck thigh cut in 2 pieces1
-
waxed pork belly cut in 3 pieces300 g
-
Chinese sausages100 g
-
Chinese liver sausages100 g
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
dried shrimp rinsed20 g
-
dark sesame oil (toasted)20 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
898 mg
Protein
26 g
Kalorien
4058 kJ /
970 kcal
Fett
60 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One-Pot Rice Meals
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Yam Rice
45min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Chai Buey
1h 45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min