Geräte und Zubehör
Salçalı Bulgur Pilavı
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
diş sarımsak1 - 2
-
soğan ikiye bölünmüş125 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş (1-2 cm)20 g
-
domates salçası30 g
-
biber salçası20 g
-
zeytinyağı20 g
-
pilavlık bulgur yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş200 g
-
su350 g
-
tuz½ tk
-
toz karabiber1 - 2 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
40 mg
Protein
5.5 g
Kalorien
1125.3 kJ /
269 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
39.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1 Std.
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min