Geräte und Zubehör
Scalloped Potatoes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter cubed, plus extra to grease1 oz
-
lemon1
-
water to fill bowl halfway
-
russet potatoes (approx. 4.5 lb), scrubbed7
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
heavy cream6 ½ oz
-
chicken broth2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
non-stick cooking spray
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
253 mg
Protein
8 g
Kalorien
1427 kJ /
341 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spring Into Easter
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Buttercream Frosting
5 Min
Pie Crust
5 Min
Potstickers
45 Min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Honey Glazed Carrots
30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Cauliflower Cheese Bake
1 Std. 25 Min
Zucchini Bread
1 Std. 15 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Holiday Stuffing
1 Std.