
Geräte und Zubehör
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Stuffed Pepper Filling
-
onion , quartered70 g
-
garlic cloves (optional)3
-
beef mince300 g
-
white bread , cut in pieces2 slices
-
English mustard20 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sweet paprika3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
medium egg1
Stuffed Peppers with Rice
-
mixed peppers (approx. 150 g each)4
-
water1300 g
-
sunflower oil20 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) , crumbled2
-
brown rice250 g
Creamy Mushroom Soup
-
button mushrooms , halved400 g
-
water450 g
-
whole milk300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) , crumbled1
-
plain flour50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
double cream250 g
-
fresh parsley , leaves only4 sprigs
-
cream cheese (optional)40 g
Tomato Sauce
-
unsalted butter , cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
tomato purée50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
3935 kJ /
939 kcal
Protein
37 g
Kohlenhydrate
85 g
Fett
48 g
Gesättigte Fettsäuren
25 g
Ballaststoff
9.6 g
Natrium
3397 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland