Kompatible Versionen
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Stuffed Pepper Filling
- 70 g onion, quartered
- 3 garlic cloves (optional)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g English mustard
- 2 tsp fine sea salt
- 3 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 1 medium egg
Stuffed Peppers with Rice
- 4 mixed peppers (approx. 150 g each)
- 1300 g water
- 20 g sunflower oil
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
oder 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g brown rice
Creamy Mushroom Soup
- 400 g button mushrooms, halved
- 450 g water
- 300 g whole milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 50 g plain flour
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g double cream
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g cream cheese (optional)
Tomato Sauce
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tsp dried oregano
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3935 kJ / 939 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 85 g
- Fett
- 48 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 25 g
- Ballaststoff
- 9.6 g
- Natrium
- 3397 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Bloodshot Devilled Eggs
40min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Houmous Salad Dressing
5min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35min
Number Cake
2h
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 Std. 5 Min