Geräte und Zubehör
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
virgin olive oil plus 2 tbsp extra for drizzling55 g
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
cauliflower florets200 g
-
pumpkin flesh cut in cubes (3 cm)350 g
-
white onions cut in quarters150 g
-
garlic cloves10
-
400 g watervegetable stock400 g
-
coconut milk plus extra for drizzling80 g
-
honey adjust to taste20 g
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish5 - 6 stalks
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
223 mg
Protein
3 g
Kalorien
751 kJ /
180 kcal
Fett
14 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas Together
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vegetable Massaman curry
45 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Pumpkin Risotto
50 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min