Kompatible Versionen
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Red Cabbage
- 60 g dried prunes, pitted
- 75 g raisins
- 800 g red cabbage, cut in pieces (3-4 cm)
-
50
g goose fat
oder lard - 1 ½ Tbsp caster sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 6 cloves
- 500 g red wine
Roulade Filling
- 250 g onions, quartered
- 300 g smoked ham, cooked, cut in pieces (see tip)
- 100 g smoked bacon, cut in pieces
- 40 g Dijon mustard
- 150 g pickled gherkins
- 1 tsp ground black pepper
Sauce
- 60 g onion, quartered
- 100 g fresh button mushrooms
- 20 g unsalted butter, diced
- 180 g mixed vegetables (e.g. carrots, celeriac, leeks), cut in pieces (3 cm)
- 30 g Dijon mustard
- 30 g tomato purée
- 50 g water
- 250 g red wine
-
2 - 2 ½
beef stock cubes (each for 0.5 l), crumbled, to taste
oder 2 - 2 ½ heaped tsp beef stock paste, homemade, to taste
Roulade
- 60 g sunflower oil
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1700 g beef topside (cut in 10 thin slices, each slice approx. 25 cm x 12 cm)
- 30 g plain flour
- 100 g sour cream
- 1 - 2 Tbsp red wine vinegar, to taste
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2401 kJ / 573 kcal
- Protein
- 47 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 29 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 10 g
- Ballaststoff
- 4.3 g
- Natrium
- 1746 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken Liver Parfait
2sa 40 dk
Pistachio Cupcakes
40 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Frozen Champagne Jellies
Keine Bewertungen
English Brunch
50 min
Grisons Barley Soup
55 dk
Garlic and Herb Butter
1sa 10 dk
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1sa 10 dk
Coconut and Chocolate Easter Cake
3u.
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min