
Geräte und Zubehör
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
380 kcal /
1594 kJ
Protein
32 g
Fett
13 g
Kohlenhydrate
50 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Natrium
659.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland