Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vinegreta Xeres caramelizată
- 250 g zahăr brut de trestie
- 100 g oțet de Xeres
- 100 g vin de Xeres, sec
- 2 prize sare, sau după gust
- 1 priză piper negru măcinat, sau după gust
- 60 g ulei de măsline extravirgin
- 1000 g apă
- 50 g oțet alb
Salata de căpșune
- 50 g migdale afumate (vezi recomandări)
-
200
g brânză feta daneză, tăiată bucăți (vezi recomandări)
oder 200 g brânză de capră, moale, tăiată bucăți - 60 g spanac tânăr, proaspăt
- 250 g căpșune, tăiate jumătăți
- 90 g șuncă de Parma, tăiată bucăți (3 cm - vezi recomandări)
- 2 fire busuioc proaspăt, doar frunzele
- 2 prize piper negru măcinat, pentru asezonat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2896.9 kJ / 689.7 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Kohlenhydrate
- 66.1 g
- Fett
- 36.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.4 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
- Natrium
- 1069.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Brioșe Mac 'n' Cheese
Keine Bewertungen
Punch mexican cu rozmarin
Keine Bewertungen
Martini cald cu caramel și mirodenii
Keine Bewertungen
Salată de legume și tocană de linte; Mousse vegan de ciocolată
Keine Bewertungen
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Keine Bewertungen
Flammkuchen clasic
1 Std.
Unt Café de Paris
Keine Bewertungen
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3 godz. 40 min
Salsa verde
10 Min
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Praz gratinat cu sos béchamel
1 godz. 15 min
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1 godz. 5 min