Geräte und Zubehör
Thai-style fish cakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
18 pieces
Zutaten
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed4
-
fresh green beans trimmed, cut into halves100 g
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste (see Tips)100 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
water plus extra as needed500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
109.4 mg
Protein
22.1 g
Kalorien
749.5 kJ /
178.5 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Basil pesto
10 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min