Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Protein
- 48.9 g
- Kohlenhydrate
- 16.5 g
- Fett
- 19.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.4 g
- Ballaststoff
- 10.4 g
- Natrium
- 400.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Butter chicken
55min
All-in-one chicken dinner
50min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Layered chicken dinner
1h 45min
Shepherd's pie
55min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Classic meatloaf
1h 35min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken velouté meal
40min
Chicken and sweet corn soup
30min