Geräte und Zubehör
Traditional Christmas cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 15 Min
20 pieces
Zutaten
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus an extra 2-3 tbsp to feed (see Tips)300 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
brown sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
eggs room temperature4
-
plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
65.6 mg
Protein
5 g
Kalorien
1365.3 kJ /
326.3 kcal
Fett
12.1 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Custard
10 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Quick Christmas Cake
2 Std. 25 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Ginger fluff
50 Min
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min