Geräte und Zubehör
Hot cross bun loaf
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 slices
Zutaten
Buns
-
orange zest only, no white pith½
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
water60 g
-
milk160 g
-
dried instant yeast10 g
-
salt½ tsp
-
butter80 g
-
caster sugar50 g
-
light brown sugar25 g
-
eggs2
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground nutmeg1 ½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sultanas100 g
-
currants70 g
Piping
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
freshly squeezed orange juice60 g
-
honey2 tbsp
-
butter to serve
-
jam to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
134.5 mg
Protein
8.2 g
Kalorien
1399.1 kJ /
334.4 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
58.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Rice flour
5 Min
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Dark Brown Sugar
5 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Shortbread
1 Std.
Sweetened condensed milk
35 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min