Geräte und Zubehör
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
880 g
Zutaten
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 880 g
Natrium
2871.1 mg
Protein
10 g
Kalorien
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Fett
1.4 g
Ballaststoff
17.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
95.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
No fail mash potato
20 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Fruity dream
10 Min