Geräte und Zubehör
Fish pie
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
liquid vegetable stock (see Tips)250 g
-
lemon juice1 tbsp
-
red potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)600 g
-
skinless, firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
sweet corn cob kernels removed1
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
-
milk of choice, plus 1 tablespoon extra80 g
-
arrowroot flour (see Tips)1 tbsp
-
butter30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31.1 g
Kalorien
1671.6 kJ /
398 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
6.4 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon en croute
50 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1 Std. 30 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Bolognese sauce
40 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min