Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Kohlenhydrate
- 26.6 g
- Fett
- 17 g
- Ballaststoff
- 6.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Seafood and corn chowder
40 min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Fish pie with mashed potato topping
2h
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Mediterranean vegetable bake
50 min