Geräte und Zubehör
Thai red chicken curry and rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
jasmine rice200 g
-
boiling water plus extra to soak240 g
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
makrut lime leaves3
-
sea salt¼ tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to garnish20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1270.1 mg
Protein
32.8 g
Kalorien
2814.8 kJ /
672.8 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
17.6 g
Kohlenhydrate
65.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Complete meals with the Varoma bundt
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min