Geräte und Zubehör
Torta caprese (flourless almond cake)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
12 portions
Zutaten
Cake
-
butter room temperature150 g
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Chocolate ganache
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh berries for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
167.1 mg
Protein
10.3 g
Kalorien
2217.8 kJ /
528.1 kcal
Fett
38.3 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
17.3 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Pecan, apple and carrot pudding
1u.
Pear and chocolate frangipane
2u.
Chewy pistachio biscuits
45min
Vitality truffles
25min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1u. 25min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Poppy seed and apple cake
2u. 10min
Gluten free lemon tart
2u. 25min
Gluten free carrot and almond cake
2u. 30min
Orange and almond cake
2u. 20min
Caribbean carrot cake
2u. 10min