Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
oder 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Kohlenhydrate
- 15 g
- Fett
- 24 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoff
- 1.7 g
- Natrium
- 372 mg
Alternative Rezepte
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30 min
Beef brisket chilli con carne
7u.
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Fruity Pulled Pork
9 godz. 10 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h