Geräte und Zubehör
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
Zubereitung 45 Min
Gesamt 9 Std.
12 pieces
Zutaten
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)10 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
fresh raspberries2 oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Assembly
-
colored sprinkles (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
89 mg
Protein
9 g
Kalorien
1975 kJ /
472 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Banana Bread
1h 50min
Sugar Cookie Pastry
1h 50min
Chocolate Chip Cookies
50min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2h
Steamed lemon cake
2h 20min
Rainbow Popsicles
10h
Rainbow Popsicles
10h
Candy Cane Cookies (Metric)
1h 45min
Caramel Toffees
2h
Chocolate Sandwich Cookies with Vanilla Cream
2h 10min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min