Geräte und Zubehör
Glühwein
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
13.2 mg
Protein
0.5 g
Kalorien
375 kJ /
89 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Brioche
5 Std.
Papaya'péro
30 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min