Geräte und Zubehör
Glühwein
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
13.2 mg
Protein
0.5 g
Kalorien
375 kJ /
89 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Crème anglaise
15 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.