Geräte und Zubehör
Arrabbiata sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn1 sprig
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
147.2 mg
Protein
1.3 g
Kalorien
408.5 kJ /
97.3 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Pasta alla puttanesca
35min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Bucatini amatriciana
45min
Tarka dal
30min
Paneer tikka
40min
Tomato and lentil dahl
35min
Savoury crêpes
45min
Chilli paneer
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Tomato pasta sauce
40min